Wij begrijpen dat er veel vragen zijn over de mondkapjes. Hieronder staan de meest gestelde vragen. Wij hopen dat dit meer duidelijk geeft.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te leveren. De bestelling gaat bij ons dezelfde dag de deur uit.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, en nu?

Als uw bij ons een bestelling heeft gedaan krijgt u altijd netjes een bevestiging in de mail. Het wil nog wel eens voorkomen dat deze mail in de ongewenste map terecht komt. Kijk daar dan ook even.

P.S. vul bij je bestelling een geldige emailadres in.

Hebben jullie voldoende voorraad?

Jazeker. Wij hebben voldoende voorraad om direct uw order te verwerken en op te sturen. Voor zowel grote- als kleine orders kunnen wij direct leveren.

Worden de mondkapjes veilig ingepakt?

Ja, alle mondkapjes zijn netjes verpakt en raken wij niet aan. Daarnaast dragen al onze medewerkers handschoenen bij het inpakken van de producten. Verder zijn wij heel strikt in de algemene regels omtrent hygiëne en doen wij er alles aan om uw bestelling veilig bij u te bezorgen.

Hoelang duurt het voordat mijn mondkapjes binnen zijn?

Normaal gesproken kunt u uw bestelling de volgende (werk)dag verwachten .

Kan ik ook grotere aantallen mondkapjes bestellen?

Ja, dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij hebben voldoende voorraden om kleine- en grote aantallen te kunnen leveren.

Waarom leveren jullie niet aan ziekenhuizen waar de mondkapjes zo hard nodig zijn?

Indien mogelijk proberen wij zoveel mogelijk te leveren aan ziekenhuizen, zorginstellingen, MKB bedrijven en consumenten. Hier hoeft u geen zorgen om te maken. Wij zijn er voor ieders veiligheid.

Leveren jullie ook in België?

Jazeker. Wij verzenden met DPD in België, doorgaans is de levertijd 1- 2 werkdagen.

Hoelang kan ik een mondkapje dragen?

Onze 3-laags mondkapjes zijn eenmalig te gebruiken voor maximaal 4 uur. Daarna wordt aangeraden om uw mondkapje veilig af te doen en een nieuw mondkapje om te doen.